meny

Om oss

Allgranth fastighetsförvaltning i Stockholm

Om Allgranth / Affärsidé

Allgranth startades 1992, och vi verkar både inom fastighetsförvaltning och byggnation. Vi har totallösningar för optimal drift inom alla typer av fastigheter. Vi är en komplett samarbetspartner för modern fastighetsdrift och våra insatser resulterar i säkrare drift och nöjdare bostadsrättsinnehavare.

Vår affärsidé bygger på närhet, både avståndsmässigt och i kontakten med dig som medlem och styrelse.
Vår geografiska närhet ger oss också en snabbhet vid åtgärder. Dessutom slipper vi tidskrävande och dyra transporter. Vi som arbetar på Allgranth har olika bakgrunder som är skiftande vilket ger oss en bredd i kompetens. 

Allgranth fastighetsförvaltning i Stockholm

Vad gör vi på Allgranth

Vi utför hantverkstjänster samt fastighetsskötsel för bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi tycker att du som fastighetsägare ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Det är därför vi erbjuder ett totalansvar för drift och underhåll. Vårt långsiktiga mål är dessutom att öka värdet på fastigheten genom en optimal förvaltning. Allgranth erbjuder totallösningar för optimal drift inom alla typer av fastigheter. 

Vi är en komplett samarbetspartner för modern fastighetsdrift och våra insatser resulterar i säkrare drift och nöjdare bostadsrättsinnehavare.

Våra olika arbetsområden inom Allgranth är:

 • Hantverkshjälp
 • Fastighetsskötsel
 • Teknisk förvaltning
 • Snöröjning
 • Trädgårdsskötsel
 • Garageförvaltning
 • Brandskydd
 • Elinstallation
 • Rörinstallation
Allgranth fastighetsförvaltning i Stockholm

Digital portal för styrelsen

Med vår digital portal förenklar ärendehanteringen av felanmälningar för dig som kund. 

Portalen ger dig inblick vilka felanmälningar som kommer in från boenden och från er i styrelsen. Ni ser även när vi på Allgranth planerar åtgärda felanmälningar.

Vill du veta mer? Boka ett möte.
Vi berättar gärna mer om våra portal om vilka funktioner som finns och vilka fördelar den har. Boka ett möte med vår säljare använd gärna intresseformuläret så kontaktar vi dig.

 • Planerat underhåll
 • Rapporter
 • Tillsyn & Skötsel
Allgranth fastighetsförvaltning i Stockholm

Jobba hos oss

Vill du jobba tillsammans med oss?

Vi letar alltid efter nya kollegor som vill göra oss sällskap. Som person bör du vara social, tycka om att skapa kontakter och vara driven. Sänd oss ditt CV så hör vi av hos till dig när det dyker upp en ledig tjänst som passar dig.

Vi söker: Certifierad elektriker
Du har erfarenhet av att jobba självständigt och i projekt. Alla typer av jobb. Att kunna lösa det enkla direkt och förstå att ta in extra hjälp. Direktkontakt med såväl privata kunder som fastighetsägare. Du har ECY-certifikat och B-körkort.

Vi söker: Utbildad rörmokare/VVS
Du kan göra det mesta av jobb i lägenheter och fastigheter. Har en VVS-utbildning eller mer i ryggen. Relevant branscherfarenhet och kommunicerar med såväl amatörer som proffs.

Behöver du/ni hjälp i stort eller smått!

Våra tjänster utgår från ert behov som fastighetsägare eller privatperson.
Allt från akuta åtgärder här och nu till långsiktigt förebyggande underhållsarbete. Kontakta oss gärna i stort eller smått.


Kontakta oss